Helikopteres Angry Birds játék

Posted by krityo On március - 17 - 2014

Ismét egy olyan Angry Birds játékot szeretnék nektek bemutatni ami nagyon eltér a megszokott kis csúzlis játékunktól. Ugyanis ebben a játékban a mérges madár akivel lehetünk egy helikoptert vezet amit valójában nekünk kell irányítanunk. A lényege a játéknak hogy egy kis aranyos kis rózsaszín madarat kell megmentenünk, aki egy kicsit eltévedt, de mivel te vagy a márges madár meg is mented de ehhez egy kicsit ügyesnek is kell lenned ugyanis zöld malacok állhatják utadat, hogy véletlen se sikerüljön eljutnod a rózsaszín kismadárhoz.

helikopteres-angry-birds-blog1

A játék nem olyan egyszerű ahogyan a képen látszik hiszen ezek a zöld malacok nem állnak egy helyben hanem le fel mozognak. Neked a madaraddal semmiféle képen nem szabad hozzá érned, mert veszítesz az energiádból, mondhatnám azt is hogy az életedből. A második pályán már nem csak a zöld malacok lesznek számodra az akadály hanem más tárgyak is. A repülődet a “W”A”S”D” billentyűkkel fogod tudni irányítani. Igen nehéz egy játék, de szerintem ti nagyon ügyesek lesztek és az összes pályát végig fogjátok tudni vinni. A játékról készítettünk nektek egy videót hogy meg mutassuk miről is van szó és ezáltal még jobban megismerhessétek ezt a nagyszerű játékot.

A játékkal természetesen nem ezen az oldalon fogsz tudni játszani hanem egy teljesen másik oldalon, amt mi most megadunk neked hogy hogyan is léphetsz oda. Azaz nincs más dolgod mint kattintanod erre a címre: Helikopteres Angry Birds játék

Vélemény, hozzászólás?