Ágyú lövős Angry Birds játék

Posted by krityo On március - 17 - 2014

Ismét egy új fajta Angry Birds játékot szeretnék nektek bemutatni. Persze itt is a zöld malacokat fogjuk támadni, de most már nem csúzlival lőjük ki a mérges madarainkat hanem ágyúval, hiszen így pontosabb lehet a lövésünk. A játék elején ki tudod választani hogy melyik játékkal játssz az első a másodk vagy épp a harmadik résszel hiszen ez a játék három részből áll. Fel tettünk egy képet is hogy ezt is megmutassuk hogyan is néz ki.

agyu-lovos-angry-birds-blog1

Miután kiválasztottad hogy a játék hányadik részével játszol akkor kattints az első pályára ugyanis minden egyes részben több pálya van és célszerű mindig az elsővel kezdeni, mert az a legkönnyebb és majd egyre nehezebb és nehezebb lesz. A feladatod úgy irányítani a az ágyúdat hogy az abból ki lőtt mérges madár le szedje az összes malac fejed és persze a zöld malacot is a végén. Lesznek olyan pályák ahol ágyúból ágyúba kell lőnöd a mérges madaradat ahhoz hogy a zöld malacot el tudd találni. A játékot persze itt az egered segítségével tudod majd irányítani.

agyu-lovos-angry-birds-blog2

Készítettem nektek egy videót is a játékról, hogy megnézzétek miről is van szó azaz lássátok hogyan is kell vele játszani és nekem hogyan is sikerült. Biztos vagyok benne, hogy nagyon megtetszett ez a kis Angry Birds játék ezáltal én megadom nektek a lehetőséget hogy ti is kipróbáljátok és ehhez nem kell más mint kattintanod erre a címre: Ágyú lövős Angry Birds játék

Vélemény, hozzászólás?