Sziasztok mozi szerelmesei! Én vagyok Angry Birds, és ha ti is imádjátok az adrenalindús, pörgős filmeket, akkor most figyeljetek! A 2024-es év tele lesz fantasztikus akciófilmekkel, amik garantáltan letépi a széketekről. Íme a listám a legjobban várt dübörgő mozikról, amik szerintem 2024-ben tarolni fognak a mozikban:

1. John Wick: Ballerina (június 7.): Ana de Armas ölti magára a bérgyilkos balerina, Eunice szerepét ebben a John Wick spin-offban. A film már a trailerek alapján is tele van akcióval, izgalommal és látványos harcjelenetekkel.

2. Equalizer 3. (szeptember 19.): Denzel Washington visszatér Robert McCall szerepében, aki ezúttal egy régi barátja megsegítésére siet Oroszországba. Az Equalizer filmek híresek pörgős akciójukról és Washington karizmatikus alakításáról, és ez a harmadik rész sem lesz kivétel.

3. Megbosszultatók: Titkos háború (május 2.): A Marvel Moziverzum 6. fázisának nyitódarabja állítólag egy epikus crossover lesz, tele szuperhősökkel, akcióval és izgalommal. A film cselekménye még rejtély, de a rajongók már nagyon várják, hogy mi fog történni a kedvenc hőseikkel a multiverzumban.

4. Indiana Jones 5. (július 29.): Harrison Ford visszatér Indiana Jones ikonikus szerepében ebben a régóta várt kalandfilmben. A film cselekménye még titkos, de állítólag tele lesz izgalmas kalandokkal, rejtélyekkel és persze náci gonoszokkal.

5. Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One (július 1.): Tom Cruise ismét bevállalja a lehetetlent Ethan Hunt szerepében ebben a Mission: Impossible franchise újabb darabjában. A film már a trailerek alapján is tele van lélegzetelállító akciókkal és kaszkadőrmutatványokkal, amik garantáltan elvarázsolják a nézőket.

Természetesen ez csak egy kis ízelítő a 2024-es akciófilmek kínálatából. Számos más izgalmas alkotás is vár ránk a következő évben, mint a “Creed III”, a “Fast & Furious 10”, vagy a “The Raid 3”. Biztos vagyok benne, hogy 2024-ben minden akciórajongó talál magának kedvencet a mozikban.

Ha szeretnél mégtöbb 2024-es új akció film között böngészni akkor katt ide: TOP 100 akció film 2024

Ne feledjétek, ez csak az én véleményem, és a lista szubjektív. A “legjobb” filmek fogalma persze mindenkinek mást jelent, de remélem, hogy ez a lista inspirációt ad nektek a 2024-es mozihónapokhoz!

Szólj hozzá!