Angry Birds csirke vadászat játék

Posted by krityo On március - 17 - 2014

Ismételten egy új fajta Angry Birds játékot szeretnék nektek bemutatni. Ez a játék teljesen eltér a megszokott hoz hiszen itt te most nem a mérges madarakkal vagy hanem mondhatnám azt hogy egy kegyetlen vadász szerepet kaptad most meg akinek az a feladata, hogy az összes mérges madarat kivégezze. Ami nem is olyan könnyű hiszen ezek a madarak repkednek össze vissza. Figyelned kell nagyon a töltényedre mert nem sok van így igencsak pontosan kell lőnöd ahhoz hogy az összes madárra maradjon töltény, az újra töltést csak akkor kapod hogyha az egyik madár elrepült előled és jött a másik, ha épp két madár repül eléd akkor is ugyanannyi töltényed marad mintha csak egy madár lenne előtted így még pontosabban kell lőnöd. A fegyvered ebben a játékban az egered lesz.

Angry-Birds-csirke-vadaszat-blog1

A játékról készítettem neked egy videót ahol megmutatom nektek mit hogyan is kell csinálni, avagy nekem hogyan is sikerült ezzel a nagyszerű játékkal játszani. Ha kedvet kaptál, hogy te is kipróbált ezt a játékot akkor nincs más dolgod mint kattintanod erre a címre: Angry Birds csirke vadászat játék

Ha tetszett ez a nagyon jó kis játék ismertető a videóval együtt akkor mutasd meg ezt az oldalt minden ismerősödnek, hogy ők is megtalálják számukra azt a játékot amivel érdemes játszaniuk.

Vélemény, hozzászólás?