Autó verseny Angry Birds játék

Posted by krityo On március - 17 - 2014

Egy fantasztikusan jó Angry Birds játékot szeretnék nektek most bemutatni ahol lehetsz egy piros mérges madárral vagy épp egy nagyon aranyos kis cuki lány madárral, de akár lehetsz a legkeményebb fekete mérges madárral de lehetsz a mérges madarak nagy ellenségével a zöld malaccal is. Fel tettünk nektek két képet hogy lásd mivel is indulnak és mely az a két főszereplő akit mindig is szoktatok látni az Angry Birds játékokban.

auto-verseny-angry-birds-blog1

Mivel a mérges madarak és a zöld malacok állandóan harcban állnak így ebben a játékban is igencsak harcban fognak állni csak egy kicsit más formájában, hiszen itt versenyezniük kell egymással ki legyen az első. Mint ahogyan azt a képeken is láthattad itt autók fognak versenyezni csak épp az autók sofőrre lesz a mérges madár vagy épp a zöld malac. Miután kiválasztottad kivel is szeretnél lenni akkor nincs más hátra mint kezdetét vegye a nagy versenynek. Győzzön a jobbik.

auto-verseny-angry-birds-blog2

A játékról készítettem nektek egy nagyon jó kis videót ahol megmutatom hogyan is kell kiválasztanod a neked legmegfelelőbb autót a sofőrrel együtt és persze hogy hogyan is kell ezzel a nagyszerű játékkal játszani. A pálya amin végig kell menni tele van bukkanókkal amik olykor hátráltathatnak az előre jutásban de akár gyorsíthatnak is hogy ne érjenek utol ellenfeleid ha már sikerült lehagynod őket. Igyekezz te lenni az első a verseny alatt.

A játékkal persze nem ezen az oldalon fogsz tudni játszani hanem egy teljesen másik oldalon, de nem kell megijedni, hiszen mi megadjuk neked, hogyan is léphetsz arra az oldalra, hogy egy nagyon jót játszani tudj. Nem is lesz más dolgod mint kattintanod erre a címre: Autó verseny Angry Birds játék, Ha tetszett ez a nagyon jó kis játék ismertető akkor arra szeretnélek megkérni mutasd meg minden ismerősödnek, hogy mielőtt bár milyen oldalra menne lássa ezt a kis játék ismertetőt a videónkkal együtt.

Vélemény, hozzászólás?