Helikopteres Angry Birds játék

Posted by krityo On május - 23 - 2014

Ezúttal egy nagyon különleges AngryBirds játékot szeretnék nektek bemutatni. Miért is különleges? Hát mert itt nem harcolni fogunk a zöld malacok ellen hanem egy mentő akciót hajtunk végre hiszen a zöld malacok rabságban tartanak egy rózsaszín kis madarat. ezt a madarat csak is kizárólag helikopterrel lehet meg menteni, de még így sem egyszerű hiszen az őrökön akik a zöld malacok át kell repülni és nem csak a zöld malacok állják utunkat hanem a különböző akadályok. A lényeg hogy neked nem szabad semmihez hozzá érned, mert ha még is veszítesz az életedből és az persze az elbukáshoz vezet azaz a játék végéhez.

helikopteres-angry-birds-blog1

Erről a játékról készítettem neked egy nagyon jó kis videót amiben megmutatom hogyan is kell ezzel a nagyszerű Angry birds játékkal játszani ami nem valami könnyű. Még az első pálya csak csak sikerül de a második meg a többi hát azok már aztán igen nehezek és persze ezt itt meg is nézheted. Ha megtetszett ez az Angry Birds játék és ki szeretnéd próbálni akkor nincs más dolgod mint kattintanod erre a címre: Helikopteres Angry Birds játék

Ha szereted az Angry Birds játékokat és nem csak ezt az egyett szeretnéd kipróbálni amit itt megmutattunk neked akkor kattints erre a címre: Angry Birds játékok  és még több ehhez hasonló  játékokkal tudsz játszani.

Vélemény, hozzászólás?