Mario Vs. Angry Birds játék

Posted by krityo On február - 28 - 2014

Ezúttal egy olyan Angry Birds játékot szeretnék nektek bemutatni ahol nem a zöld malacok húznak újat a mérges madarakkal, hanem Super Mario és az ő társa Luigi. Ugyanis most ők akarják el venni a madaraktól a tojásokat. Ebben a játékban nem épp a madarakkal leszel hanem Mario-val akinek az a feladata hogy el kapja a tojásokat amiket Luigi dobál neki. Én már rendesen sajnálom a madarakat mert mindig van valaki aki a tojásaikra pályázik és nekünk ráadásul most pont ellenük kell lennünk. Ám nehogy azt higgyétek hogy nem támadnak rád a madarak mert akkor tévedtek. Ugyanis elkezdenek dobálni hogy mentsék ami menthető. Vigyázz ha eltalálnak akkor igen csak megszédül Mario és ezáltal igen nehéz lesz elkapnia a tojást.

Mario-Vs-Angry-Birds-blog1

A játékról sajna csak ezt az egy képet tudtam készíteni, mert elég nehéz csinálni róla, de szerintem ez is megteszi. Azaz ez által is láthatod miről is van szó. Mondjuk a tojásokat nem is elkapni kell hanem inkább a talicskába fejelni, egy tojást többször is meg kell fejelned. igyekezz minél több tojást megszerezni hiszen ezáltal fog nőni a pontszámod. Ha tetszett ez a kis játék ismertető és szeretnéd kipróbálni ezt a nagyon jó kis Angry Birds játékot akkor kattints erre a címre: Mario Vs. Angry Birds játék

Mutasd meg ezt a nagyon jó kis játék ismertetőt a barátaidnak ismerőseidnek hogy a végén ők is megszeressék ezt a játékot és egy jót játszanak vele.

Vélemény, hozzászólás?