Ügyességi Angry Birds játék

Posted by krityo On augusztus - 31 - 2014

Egy nagyon jó kis ügyességi játékot és egyben egy nagyszerű Angry Birds játékot szeretnék nektek bemutatni. Mint a képen is láthatod mérges madarak és a zöld malac is fel vett  egy érdekes formát, legyen az egy kör, egy téglalap de lehet kocka is. Lényeg a lényeg hogy a zöld malacnak el kell jutnia a csillagig és ezek után le kell esnie. A fekete madarakra ha rá kattintasz azok eltűnnek olyan mintha kivennéd a talajt a zöld malac alól.

ugyessegi-angri-birds-blog1

A második képen láthatsz már piros madarat és zöld malacot kocka és kör formájában. Lényeg hogy a zöld malacok leessenek de előtte vegyék fel a csillagot. Minden pályán 1 csillagot kell fel venni. A feladatod kicsinyítéssel vagy épp nagyítással érheted el. Kattints a bal alsó sarokban lévő kínai írással lévő körre és vagy elkezdi kicsinyíteni vagy nagyítja. Te döntöd el mikor melyiket nagyítod kicsinyíted.

ugyessegi-angri-birds-blog2

Ez egy igen nehéz játéknak tűnik így első olvasásra de ha kipróbálod akkor rá jössz hogy nem is olyan nehéz max majd csak a tizedik pálya. Ha szeretnéd kipróbálni akkor nincs más dolgod mint kattintanod erre a címre: Ügyességi Angry Birds játék

Vélemény, hozzászólás?