Zöld malac szerelem Angry Birds játék

Posted by krityo On február - 25 - 2014

Egy olyan Angry Birds játékot szeretnék most nektek bemutatni ahol nem a mérges madarakat tettük előre hanem a zöld kis malacokat akik ugyanúgy lehetnek szerelmesek mint bárki ezen a földön, csak nem vesszük észre náluk. A játékot nevezhetném kicsit gondolkodtatónak is hiszen egyes pályák kicsit nehezek is benne, de ahhoz hogy nehéz legyen a pálya el is kell jutni odáig. Ugyanis nem az első három után lesz nehéz, legalább is nekem nem onnan volt az. A játékban mivel szerelemről van szó így azt kell mondjam hogy a zöld malacot kell eljuttatnod a szerelméhez aki szintén egy zöld malac csak épp lányba. Erről persze készítettünk pár képet és egy videót is hogy még jobban megmutassuk miről is van itt szó.

rofi-szerelem-angry-birds-blog1

rofi-szerelem-angry-birds-blog2

Mind a két képen láthatjuk milyen távol van egymástól a két szerelmes malac. Mivel nincsenek lábaik amin menni tudnának így valahogy oda kell a fiú malacot a lány malachoz lökni, persze ez csak úgy lehet ha egy két tárgyat meg mozgatunk. Az első képnél ki kell vennünk a zöld malac alól a talajt míg a másodiknál a lengő golyó alól kell kivenni a talajt. Úgy döntöttem fel teszek nektek egy videót is hogy mégjobban át lássátok mit is kell csinálni.

Remélem tetszett ez a kis blogunk amit a játékról csináltunk és most már szeretnétek megtudni hol tudtok ezzel a játékkal játszani. Nincs más dolgotok mint a címre kattintanod: Zöld malac szerelem Angry Birds játék

Ha tetszett ez a kis játék ismertető akkor kérlek oszd meg a facebookodon, hogy minden barátod láthassa.

Vélemény, hozzászólás?