Azoknak akik annyira szeretik az Angry Birds csirkéket, hogy még a háttérképüket is csirkésre változtatják, itt letölthetik a legjobb Angry Birds háttérképeket, hamarosan Angry Birds háttérképek telefonra kategóriát is elkészítjük, hogy a telefonodon is a csirkék mérgelődjenek! Ha szereted az Angry Birds játékokat a legjobb weboldalon vagy, mert mi igyekszünk minden információt összeszedni ezekről a játékokról amiben a te segítségedet is kérjük, ha szeretnél segíteni az oldal fejlesztésében írj a kapcsolat menüben, de akár már itt el is kezdheted háttérképek feltöltésével.

Ha neked is vannak szuper Angry Birds háttérképeid most feltöltheted, hogy másokkal is megoszthasd, fontos, hogy csak jó minőségű képeket tölts fel és tölts ki minden adatot. A kép leírásához mindenképp írd bele: Angry Birds háttérkép, természetesen ezen felül bármit írhatsz a képről, de ez az alap mondat legyen benne. Kérünk, hogy ne tölts fel olyan képet amit már feljebb látsz. Köszönjük.

Angry Birds mobil telefon háttérképek

Mégtöbbet szeretnél a mérges csirkékből hát akkor most megkaphatod, a mobil telefonod háttérképén is kicserélheted a háttérképet Angry Birdsösre. Válaszd ki a kedvenc csirkédet és töltsd le a telefonod háttérképére ingyenesen, oldalunkat telefonoddal is meglátogathatod így azonnal telefonra töltheted le a képeket és állíthatod be háttérképnek. Ha szeretnél mégtöbb háttérképet látni látogass vissza többször oldalunkra és így nem maradsz le a friss háttérképekről amik elsőként lehetnek a telefonodon. Még ennél is többet szeretnél a mérges csirkékből? Mit szólnál ha a csengőhangod is Angry Birds-ös lenne? Hamarosan ilyen csengőhangokat is letölthetsz oldalunkra sőt sms jelző hangként mit szólnál egy csirke sikolyhoz?

A mobil telefon háttérképek választéka:

Neked is vannak Angry Birds háttérképeid telefonra? Akkor most megoszthatod itt az oldal látogatóival nem kell mást tenned mint megnyitnod és feltöltened és adni hozzá egy jó kis nevet és már fel is töltötted, amit pár napon belül ellenőrizni fogunk és ha minden stimmel a képpel és még nem szerepelt az oldalon akkor publikálni fogjuk.