Angry Birds biciklis játék

Posted by krityo On február - 18 - 2014

A mérges madarak ismét támadásba lendülnek, ugyanis most a malacok nagyon messzire mentek, ugyanis el lopták a tojásokat és ez még mind semmi el is hagyták a bolygót és az űrben kerestek egy másikat ahol elrejtőzködhetnek, na de a mérges madarakat ez sem állította meg mert fel pattantak az űr bicajukra és úgy döntöttek az összes zöld malacot elgázolják vele a tojásokat meg mind egytől egyig vissza szerzik. A bicikli irányítása nagyon könnyű, de ennek ellenére nagyon vigyázni kell mert van hogy nagyon nagyot kell ugratni ami nem könnyű, lehet nem is sikerül elsőre. Mivel vannak a játékban igen nehéz részek ezért elhoztunk neked egy kis videót hogy megtapasztalhasd mire is kell oda figyelni vagy épp lásd hogyan is kell játszani.

Angry-Birds-biciklis-blog1

Angry-Birds-biciklis-blog2

A videó mellé fel tettünk pár képet amire úgy gondoltam jól néz ki és nektek is látnotok kell. Na de nem is csacsogok itt tovább megadom hol is tudtok ezzel a nagyszerű játékkal játszani. Kattints erre a címre: Angry Birds biciklis játék

Ha tetszett ez a nagyon jó kis játék ismertetős blog akkor kérlek mutasd meg minden ismerősödnek, a facebookod segítségével.

Vélemény, hozzászólás?